Paroli strategie

paroli strategieDe Paroli strategie wordt ook wel de omgekeerde variant van Martingale genoemd. Deze variant wordt veel gespeeld door spelers die geloven in het Martingale principe. Alleen die te weinig budget hebben om telkens maar te blijven verdubbelen. Paroli gaat er vanuit dat er altijd winreeksen en verliesreeksen zijn bij een potje Blackjack. Dit betekent dat je een aantal rondes achter elkaar wint en vervolgens een aantal rondes achter elkaar verliest. Wij leggen je hier graag uit hoe dit nou eigenlijk precies in z’n werk gaat.

Hoe werkt de strategie?

Op basis van een winreeks is het fijn als je dan hoog inzet. Als je hoog inzet kan je de meeste winst pakken. Alleen als je verliest is het misschien slimmer om wat minder hoog in te zetten. Met deze gedachtes in het achterhoofd ga je laag inzetten bij verlies en hoog bij winst. Stel je voor je basis inzet is € 10. Dit zet je in op een potje Blackjack. Je gaat hier geld op inzetten alleen je verliest meteen de eerste ronde. Als dit gebeurt zet je de volgende ronde nog een keer € 10 in. Win je nu wel? Dan verdubbel je de volgende ronde naar € 20. Zo pak je dubbele winst als je in een winreeks beland bent. Als je verliest ga je weer terug naar de € 10.

Inzet stijgt niet zo hard als bij Martingale

Eén van de grootste voordelen van Paroli is dat je inzet niet zo hard stijgt. Het is echt een groot nadeel als je steeds zoveel verliest doordat je inzet te hard stijgt. Als je elke keer verdubbeld zorg je ervoor dat je flink wat geld kan verliezen. Vooral als je tegen je limiet aanloopt of je geld simpelweg op is. Je bent helaas echt niet de enige speler die z’n geld volledig verliest door een fout gokje bij Martingale. Gelukkig kunnen wij je helpen om dit te voorkomen door via de Paroli methode te spelen. Je inzet stijgt zo veel minder hard en eigenlijk alleen als het er echt toe doet.

Hoe groot is de kans dat je achter elkaar wint met Blackjack?

spel blackjack paroli onlineHelaas zitten er wel een flink aantal nadelen aan dit systeem. Het eerste nadeel is dat je de statistieken tegen je hebt. Een winreeks is zeldzamer bij Blackjack, dan bij roulette. Om met dit systeem te winnen heb je gewoon een lange winreeks nodig. De kans dat je de eerste keer wint met een potje is ongeveer 42,4%. De kans dat je twee keer achter elkaar wint is nog maar 21,5% en drie keer achter elkaar 10%. Kortom er zijn spelers die in dit systeem geloven, maar er komt ontzettend veel geluk bij kijken om met deze methode te winnen. De kans dat je achter elkaar wint is gewoon vrij klein. De kans dat je de tweede keer verliest is namelijk bijna 80%. Het is dus eigenlijk geen systeem die succesvol is bij Blackjack. Je kan dan veel beter Martingale toepassen. De kans dat je twee keer achter elkaar verliest is namelijk maar 28,9% en drie keer 10%. Kortom je hoeft nooit vaak te verdubbelen bij Martingale.

Basis strategie verhoogt de winkans

Een manier om je winkansen te verhogen en wel kans te maken op de winst is de basis strategie. Dit systeem kan toegepast worden in de hoop dat je een leuk bedrag wint. Een basis strategie kan je winkans gemiddeld tot 20% verhogen. Als je dit systeem combineert met Paroli kan het ineens wel interessant worden. Bij de basis strategie kan je via een tabel aflezen wanneer je beter wel of geen kaarten kan pakken. Dit kan handig zijn als je twijfelt wanneer je het beste kan doorspelen. Verhoog zo je winkans en zorg ervoor dat je flink wat geld bij elkaar speelt met een potje Blackjack. Je kan nu wel een winreeks te pakken krijgen en ervoor zorgen dat je een aardige winst in een kort tijdsbestek weet te pakken.

Stop op tijd met spelen

stop op tijd met spelenHet is belangrijk dat je op tijd stopt met spelen bij een potje Blackjack. Een winst van 10% tot 20% van je totale budget is absoluut voldoende om te stoppen. Als je verder gaat spelen is de kans groot dat je alles kwijtraakt. Dit is helemaal zo als je een zeldzame winreeks activeert met Blackjack. Als voorbeeld geven we een budget van € 100. Als je € 10 of € 20 winst gemaakt hebt kan je het beste stoppen. Als je voor € 20 gaat kan je dit vrij snel bereiken. Je kan bijvoorbeeld al met € 5 beginnen. Als je winst zet je € 10 in en als je opnieuw wint zit je al op € 15 winst. Het bedrag kan een beetje op en neer gaan, maar uiteindelijk kan je in grote stappen de winst van € 20 bereiken met Paroli en de basis strategie.

€100